Vores retningslinier for handel dækker følgende områder:

Forsendelse

Her omtales primært Levering i Danmark - ønskes levering til andre lande, giv os et kald.
Har vi modtaget din bestilling inden kl. 12, vil den blive ekspederet samme dag. Leveringsbetingelserne er AB vores lager ekskl. specialemballager. Vi benytter transportfirmaerne GLS, DAO, DSV og Danske Fragtmænd og sørger altid for at benytte billigste mulighed. Skulle fragten kunne gøres billigere, end det på ordren nævnte beløb, sørger vi for at nedjustere fragtbeløbet. Varerne kan også afhentes i vore butikker efter aftale:
  • Trunderupvej 12A, 5683 Haarby eller
  • Vestre Havnevej 5, 5400 Bogense

Privatliv og Sikkerhed

Fortrolighed og beskyttelse af dine personlige informationer har en meget høj prioritet hos Krone1. Derfor forpligtiger vi os til at arbejde med de højeste standarder inden for sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger. Denne forpligtigelse vedrører de følgende typer indsamlede oplysninger: •  Din registrering som kunde med en e-mail adresse, har det formål at du kan modtage vores nyhedsbreve, nyheder samt tilbud. •  Det indtastede navn samt adresseoplysninger ved åbning af en konto. Takket være vores sikre system og krypteringen af fortrolige data, sørger vi for at din identitet bliver totalt beskyttet. Til beskyttelse af dine data anvender vi krypteringsprotokollen SSL (Secure Socket Layer) 128 bits, som er garanti for en høj grad af beskyttelse.
 
 

Garanti

Krone1 yder 12 måneders produktgaranti på nye varer. Brugte varer er som beset.
 

Betaling og priser

Vores betalingsbetingelser er kontant betaling som kan ske via kreditkort eller bankoverførsel eller MobilePay på det angivne nummer. Ejendomsretten til de solgte effekter forbliver hos Krone1 indtil fuld betaling har fundet sted. Alle priser er inkl. moms, men ekskl. levering og emballagetillæg (specialvarer, glas m.v.). BEMÆRK: Priserne kan ændres uden varsel, og vi tager forbehold for trykfejl, menneskelige fejl, afgiftsændringer, leveringstid og leverancesvigt. Faktura sendes på e-mail. 
 

Fortrydelsesret og reklamationer

Vi yder returret i 14 dage for alle standard varer. Varen skal returneres så vidt muligt i original emballage. Kunden betaler for returfragten. Ved reklamationer kontaktes Krone1 og det aftales, hvorledes reklamationen  bedst kan afhjælpes.
 

Lovvalg

Aftalen er underkastet dansk ret, som finder anvendelse i tilfælde af tvister på baggrund af disse betingelser. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne afgøres ved Sø- og Handelsretten i København.

Kurv