Forretnings Betingelser

Vores retningslinier for handel dækker følgende områder:

Forudbestillinger
Vi hæver beløbet inden forsendelse, da betalinger der ikke hæves i vores betalingssystem udløber indenfor 7 dage og derefter ikke er til rådighed mere.
Du kan ikke annullere en forudbestilling. Men du kan gøre brug af de 14 dages returret, fra du har modtaget varen.
Forsendelse
Her omtales primært Levering i Danmark - ønskes levering til andre lande, giv os et kald.  Vi benytter transportfirmaerne GLS og Danske Fragtmænd og sørger altid for at benytte billigste mulighed. Vore fragtpriser er vægt afhængige og afhængig af om der ønskes hjemmelevering, som er dyrest eller levering i pakkeshop, som er billigst. Fragtpriserne starter pt. i niveauet 49 kr for en pakke  til Danmark der vejer mellem 0 og 1 kilo. Priserne stiger i forhold til vægten og leverings måden. Tilsvarende pakke koster 67 kr til hjemmelevering.
Skulle fragten kunne gøres billigere, end det på ordren nævnte beløb, sørger vi for at nedjustere fragtbeløbet. Varerne kan også afhentes i vores butik efter aftale:
  • Trunderupvej 12A, 5683 Haarby
 

Fragtpris beregningen  gælder kun levering til Danmark og kun tøj. Indhent tilbud for levering til ikke-brofaste øer og udland. Indhent tilbud for levering af boliginteriør og møbler. Vores prissætning for bolig interiør, afhænger af vores fragtmænd priser samt prisstigning af bezin.

Evt.  leveringstid fremgå af de enkelte produktsider.

Du skal som kunde skal være opmærksom på at vi leverer til kantsten / uden op bæring -med mindre andet er aftalt. Ved events skal du som   kunde selv sørge for at printe  billet inden fremmøde.

Levering på møbler kan tage fra 7-21 hverdage.

Betaling

Vi modtager alle gængse kreditkort og betalings kort.

Vi tager ikke kortgebyrer.Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din måneds ydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. 

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  

Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

 
 
Fortrydelsesret 


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis de 14 dages fortrydelsesret overskrides, forbeholder vi os retten til at afvise returneringen, og pakken vil derefter blive tilbagesendt (for købers regning)

Ønsker du at annullere en ordre, inden ordren er sendt. Så skal du sende os en mail med ordrenummer senest 24 timer fra orden er lagt.


Der er ikke fortrydelsesret på ydelser/events
Der er ikke fortrydelsesret på vores events, da datoen er aftalt på forhånd. 

Der er ikke returret på varer købt med 50% og derover.

 

Varer

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.) 

Du kan ikke fortryde varekøbet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af varekøbet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Returnering af varer
Du har 14 dage til at sende varen tilbage til os, fra den dato du modtag pakken. Vi tager ikke imod pakker der overskrivder 14 dage, pakken vil derfor sendes retur til dig.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Du kan ikke, som man kunne tidligere, fortryde et køb ved kun at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer.
SKAL SENDES DIREKTE TIL VORES ADRESSE.
Send med GLS - Vælger man andet fragtfirma er det på eget ansvar at varen leveres direkte til vores adresse indenfor de 14 dages returret.
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.
Varerene skal returneres i original emballage, hvis du har smidt plast ud, taget mærker af m.m tages varen ikke retur.
Vi tager ikke imod returvarer, der lugter kraftigt af røg eller parfume.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder købet, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi tilbagebetaler beløbet for returvarer når vi har modtaget pakken på vores adresse, der går et par bankdage før beløbet er retur på din konto.
Hvis du har betalt med Mobilepay, kan beløbet ikke ses under aktivitet på din Mobilepay app, da de går ind direkte på din bankkonto.
Varen sendes til:
Krone 1
Trunderupvej 12A
5683 Haarby
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, indenfor vores åbningstider.
Ved reklamationer kontaktes Krone1 og det aftales, hvorledes reklamationen  bedst kan afhjælpes.
Ombytning:
Ved ombytning til anden størrelse eller farve, skal du lægge en ny ordre med den vare du ønsker i stedet. På den måde sikrer du dig, at varen er din. Send derefter den uønskede vare tilbage til os.
Du kan købe returlabel igennem vores returportal her: https://return.shipmondo.com/krone-1

 

 

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser. Ved reklamationer kontaktes Krone1 og det aftales, hvorledes reklamationen bedst kan afhjælpes.

Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på (krone1kundeservice@gmail.com eller 25940025).
På varekøb har du til gengæld reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til: 

Krone1

Trunderupvej 12A

5683 Haarby

Telefonnummer: 25940025

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (kontakt på krone1kundeservice@gmail.com). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

 

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen og/eller ydelsen til dig.  

 

Personoplysningerne registreres hos MacFashion ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på krone1.dk er MacFashion ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: krone1kundeservice@gmail.com. 

 

Varer fra Italien - Forudbestillinger samt livesalg.

Alle varer fra køb i Italien kan ikke returneres, da varerne er udsalgsvarer.

 

Sten, bling og tryk er på eget ansvar.