SÅDAN SHOPPER DU PÅ FACEBOOK LIVE

Hvad er Liveshopping? 📱

Liveshopping kombinerer den personlige indkøbsoplevelse fra fysiske butikker med bekvemmeligheden, der er forbundet med online shopping.

Når vi går live kan du interagerer direkte med vores værter Mai-Britt og Cille. De fortæller om varerne; viser tøjet og skoene på og giver styling tips.

Med liveshopping skaber vi et personligt forhold til Krone 1-pigerne og det er vigtigt for os at være autentiske og lære jer at kende.

For at købe en vare skal du i kommentarsporet skrive varenummeret efterfulgt af din ønskede farve og størrelse adskildt af mellemrum. Ex. 11488 sort 38. Du kan altid se et aktuelt eksempel i boksen øverst på liven.

Varen ligger nu i din virtuelle kurv til at du er klar til at betale.

Når du løbende tilføjer varer til din kurv, modtager du en besked fra os i Messenger med et betalingslink til vores hjemmeside hvor du skal færdiggøre dit køb.

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Alle gængse kreditkort og betalingskort; Viabill; Klarna; Mobilepay og Apple pay.

Hver 2. måned rejser vi til Italien og holder lives. Her gælder nogle andre regler end for vores lives i Danmark. Du kan læse mere om vores Italien lives her.

Vi benytter GLS og sørger altid for at benytte billigste mulighed.

Fragt koster 49.- uanset ordrens størrelse ved levering til pakkeshop og 69.- ved hjemmelevering.

Ja du kan sagtens samle dine ordrer. Du skal kun betale fragt på 1 ordre, derefter kan du vælge fragtmuligheden "Samle ordre".

Vi kan på nuværende tidspunkt desværre ikke stille en garanti for leveringstid. Men vi bestræber os på at få pakket og leveret jeres pakker hurtigst muligt.

Du kan fjerne en vare ved at trykke på "Fjern fra kurv" i beskeden som du modtager fra os på Messenger.

Varen er nu fjernet fra kurven.

Ja! Når live er slut omdannes den til en almindelig video på vores Facebook side. Du kan som på liven se den fra start, spole og købe varer, som hvis var vi live.

Du kan selvfølgelig også altid shoppe på vores webshop.

Returnering

Du har 14 dage til at sende varen tilbage til os, fra den dato du modtog pakken*. Dette kan du gøre på 2 måder:

(1) Hvis du har en printer; kan du bruge vores returlabel. Udfyld de nødvendige informationer; Print og påfør label; Indlever pakken

(2) Ellers kan returneringer sendes til:

Krone 1

Trunderupvej 12A

5683 Haarby

OBS: Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Send med GLS - Vælger man andet fragtfirma er det på eget ansvar at varen leveres direkte til vores adresse indenfor de 14 dages returret.

* Der er IKKE returret på varer købt med 50% eller mere rabat; på varer hvor "ingen returret" fremgår i varens titel og på varer der er købt på vores Italien Lives.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden farve eller størrelse indenfor 14 dage, bedes du bestille den ønskede vare på vores webshop eller lives og derefter sende den uønskede vare tilbage til os. Når vi modtager varen refunderer vi den.

Reklamation

Ved reklamationer kontaktes Krone1 på mail: krone1kundeservice@gmail.com og det aftales, hvorledes reklamationen bedst kan afhjælpes.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbagebetaler beløbet for returvarer når vi har modtaget pakken på vores adresse, der går et par bankdage før beløbet er retur på din konto.

Hvis du har betalt med Mobilepay, kan beløbet ikke ses under aktivitet på din Mobilepay app, da de går ind direkte på din bankkonto.

Besvarede dette ikke dit spørgsmål? Så kan du finde mere information her

Krone 1-Pigerne er et fantastisk fælleskab 🌸.

På Facebook har vi en intern gruppe hvor du kan sælge, købe eller bytte varer med andre Krone 1-Piger. Vi opfordrer dette som et alternativ til returnering; tænk hvis du kunne glæde en anden krone 1-Pige med et udsolgt produkt og samtidig spare returomkostningerne.

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål kan du altid skrive til os på krone1kundeservice@gmail.com