Regler for handel på Italien lives.

Her finder du svar på dine spørgsmål under Italien lives.

Hvad koster fragt?

Fragt koster 49.- uanset ordrens størrelse - Der skal betales 49.- på din første ordre eller opkræves dette ved forsendelsen. Så vi anbefaler at man gør det ved første ordre man laver, da vi sætter de ordrer hvorpå der ikke er betalt bagerst i køen til forsendelse.

Hvad hvis jeg handler over flere dage - Skal jeg så betale fragt hver gang?

Nej - Du skal kun betale fragt på 1 ordre, derefter kan du vælge fragtmuligheden "Samle ordre".

Hvornår trækker i pengene for min ordre?

Alle ordrer fra Italien kategoriseres som forudbestillinger - Derfor hæver vi det fulde beløb dagen efter ordren er lagt. Da der er længere leveringstid, har vi måtte gøre dette ellers udløber betalingen og pengene ophæves.

Hvor lang leveringstid er der?

Vi bestræber os på at få varerne ud så hurtigt som muligt - Men vi siger som tommelfingerregel mellem 7-20 hverdage fra den sidste afholdte live. I denne omgang vil det være fra d. 22. September og mellem 7-20 hverdage frem.

Kan jeg returnere varerne?

Vi har valgt at sænke priserne helt i bund og derfor betyder det også at vi ikke har den store mulighed for at få varerne retur. Vi shopper personligt til jer, til Danmarks bedste priser. Er der i værste tilfælde noget man ikke kan bruge, så kontakt os. Så ser vi nærmere på sagen og ellers kan man sælge varerne på denne køb og salg side: https://www.facebook.com/groups/769120920511852

Hvis man modtager noget med fejl på, så er har vi selvfølgelig returret og man bedes henvende sig på krone1kundeservice@gmail.com. 

Kan jeg selv rette i min kurv?

Ja - Du kan selv slette en vare i din kurv. Ved at gå ind i Messenger og trykke fjern vare, på den vare du ikke ønsker alligevel.

Vi opfordrer folk til ikke bare at fylde i kurven og slette alt, da dette betyder at andre ikke kan få varen. Bliver dette gjort mere end 3 gange, så vil du blive fjernet fra liven.

Hvor længe gælder tilbudene?

De gælder til kl. 10.00 næste dag - Hvis ikke jeres kurv er betalt er der risiko for I ikke får varerne.